Persoonlijk en gemotiveerd aan de slag

Ouders en leerlingen vertellen over hun ervaringen bij RTAmsterdam.

Ouders van een leerling uit groep 7:
“Wij vinden dat het goed gaat met onze dochter. Ze gaat met meer plezier naar school en vindt huiswerk maken soms zelfs leuk. M. werkt inderdaad hard en ik hoop dat dit zo blijft. Ze is zekerder van zichzelf en hierdoor ook vrolijker. Wij zijn heel blij met jouw hulp.”

Een leerling uit groep 7 per sms:
“Hoi Marieke! Ik ben heel blij want we hadden vandaag rapportgesprekken met onze juf. Ze heeft me mijn Cito-score laten zien van rekenen. Bij mijn vorige rapport had ik een V maar nu had ik een II!!! Ik ben heel erg blij en merk ook echt dat je me goed kan helpen, bedankt!”
 

Ouders van een leerling uit groep 8:
“Het spelenderwijs herhalen en versterken van spelling was voor ons en onze zoon een reden om met Marieke aan de slag te gaan. We wilden een persoonlijke benadering die maatwerk bood voor de vragen en specifieke aandachtspunten. Het samen met Marieke aan de slag zijn, vond onze zoon altijd heel plezierig. Haar rustige en positieve persoonlijke benadering gaf hem zelfvertrouwen en belangstelling voor de Nederlandse taal met al haar soms lastige regels en uitzonderingen. Hij heeft zijn eigen resultaten met plezier en zelf vertrouwen zichtbaar verbetert.”

Ouders van een leerling uit groep 8:
“Uit de uitslag van de entreetoets van eind groep 7 bleek dat onze dochter een rekenachterstand had. Wij zijn daarna gaan rondkijken of en hoe zij deze achterstand zou kunnen inlopen. Wij zijn toen in contact gekomen met Marieke Verberne van RT Amsterdam en zij maakte direct een goede indruk op ons. Zij heeft onze dochter alle aandacht gegeven die zij nodig had om haar rekenvaardigheden te verbeteren en met succes. Wij hebben Marieke als een zeer kundige docent ervaren, zeer professioneel naar ons toe en zeer vriendelijk naar onze dochter.”

Moeder van een leerling uit groep 4:
“Sinds een half jaar komt mijn zoon bij RT Amsterdam. Zijn lees- en spellingsvaardigheden zijn in deze periode ontzettend verbeterd. Ook heeft hij veel meer zelfvertrouwen gekregen. Dat hij er ook met veel plezier naartoe gaat maakt dat wij erg tevreden zijn over RT Amsterdam.”